top of page
Anker 1

Huize Sola Gratia 

 

Hartelijk welkom !

Op slechts 3 uur rijden van midden Nederland bent u in de gezonde bergachtige omgeving van Hoog Sauerland er even helemaal 'uit'!

Geen drukte en stress, maar heerlijke ontspanning voor lichaam en geest ...

 

Hier in Altenfeld kunt u echt tot rust komen en genieten van de schoonheid van Gods schepping. Vanuit het huis kijkt u direct op de bergen, en kunt u rondom het dorp heerlijke wandelingen maken met indrukwekkende vergezichten.

Vakantie-woning:  Complete woning (ca. 70 m²) op de 1e verdieping met gebruik van tuin.

Indeling: woonkamer, keuken met eet- en zithoek, badkamer, WC en twee slaapkamers. Slaapmogelijkheid voor 3 - 5 personen.

 

Voor meer informatie en foto's, zie Prijzen

Vier seizoenen: Zomer of winter, voorjaar of herfst ... in ieder jaargetijde kunt u bij ons terecht voor een  aangenaam verblijf in Huize Sola Gratia.

's Winters kan er gemiddeld 3 tot 4 maanden sneeuw vallen in deze omgeving, waardoor de besneeuwde bergen en dorpen een prachtige aanblik geven.

Het weer: Het stadsgebied van Winterberg is afwisselend in klimaat. In de hoger gelegen gebieden is het meestal enkele graden kouder en meer nevelig.

Voor het weertype van Altenfeld, dat zonniger en wat lager gelegen is, kunt op de weersites het beste kijken bij Bödefeld (Boedefeld), een plaatsje op 4 km afstand.

Kerkdiensten: In Olsberg-Bigge is een Rusland Duitse gemeente, waar u hartelijk welkom bent. Er zijn diensten op zondag, woensdag en vrijdag.

Zie Foto

Informatie: Brochures, folders, kaarten en allerlei informatie over deze omgeving kunt u bij ons verkrijgen.

bottom of page